Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezinden Kaliteli Hizmet

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezinde, ileri teknoloji ürünü dental cihazlar ve bilimsel yenilikler takip edilerek tedavi yöntemleri uygulanan 7 klinik, lokal ameliyathaneler ve sedasyon ünitesi bulunuyor.  Merkez, her geçen gün artan hasta sayısıyla, Zonguldak ili ve ilçelerinin yanı sıra Batı Karadeniz bölgesinde tam donanımlı hizmet vermeye devam ediyor.

Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat İnanç Cengiz yaptığı açıklamada merkezin çalışmaları hakkında şu bilgilere yer verdi:  “2018 yılında 134 bin 647 hastaya 327 bin 194 teşhis, tanı ve tedavi sunan merkezimiz, 2017 yılına göre tedavi kapasitesini yüzde 26, performansını yüzde 8 oranında artırmıştır.  Merkezimizde yabancı uyruklu hastalar da hizmet almaya devam etmektedir. 2017-2018 dönemi içerisinde aralarında; Çin, Azerbaycan, Afganistan, Irak, İran ve Ürdün’ün de bulunduğu yaklaşık bin 136 hastaya hizmet verilmiştir. Merkezimiz, tecrübeli öğretim üyesi, araştırma görevlileri ve deneyimli personeli ile değerli hastalarımıza kaliteli hizmet vermeye devam edecektir. Başta hastanemize ve fakültemize verdiği desteklerden ötürü Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya,  akabinde tüm çalışma arkadaşlarımıza, akademik ve idari personelimize, özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum.”